2007-06-18

Metai be Brazausko

Šiandien visą dieną neturėjau laiko prisėsti prie kompiuterio. Tačiau spaudos konferencijoje išdėsčiau kelias mintis apie prabėgusius metus. Visko buvo. Kur viskas juda, suvoksime tik po kelių dešimtmečių...

5 komentarai:

Fwd rašė...

Geros mintys, teisingos.

Šiek tiek ne į temą - kur opozicijos atsakas i Prezidento ir Premjero teinginius, kad Pocius turi likti valstybės tarnyboje?
cituoju:

---------------------------
Premjeras G.Kirkilas, kaip ir prezidentas V.Adamkus, anksčiau yra teigęs, jog reikėtų pasirūpinti tolesniu A.Pociaus likimu.

Paklaustas, ar jo pozicija dėl A.Pociaus nepasikeitė po VTEK sprendimo, G.Kirkilas DELFI teigė besilaikąs savo ankstesnės nuomonės. „Mes kalbame ne būtinai apie valstybės tarnybą, o apie žmogų su žiniomis. Kiekvienoje valstybėje tokie žmonės yra saugomi ir prižiūrimi“, - kalbėjo G.Kirkilas.
---------------------------

Gerb. Andriau, kokia Jūsų nuomonė šiuo klausimu? Susidaro toks įspūdis, kad Jūs pritariat šiems teiginiams. Galbūt čia aš kvailas, bet man atrodo, kad čia aukščiausio lygio absurdas :/

Andrius Kubilius rašė...

Ne vieną kartą sakiau ir šiuose komentaruose, kad toks rūpestis Pociumi yra ciniškas, kai nei Premjeras, nei Prezidentas nepaisant daugkartinio raginimo nesugeba pasirūpinti Pociaus į gatvę išmestais kontražvalgybos pareigūnais.

Alex rašė...

Tikrai nesutikciau, kad Pociaus laikymas valstybes tarnyboje yra ciniskas. Kad jis neatitinka moraliniu vertybiu ir isitikinimu mano ir daugelio kitu taip, bet vadinciau toki poziuri pragmatisku.

Siandien yra Verslo ziniose yra geri pasvarstymai. Isivaizduokime ex saugumo vadas po menesio isidarbina Dujotekanoje ar pan. maziau afisuotoje istaigoje. Jo spaltos (operatyvines ir pan) zinios apie valstybes pareigunus, verslo strukturas oi kokios sviezios. Linksma butu situacija

Unknown rašė...

"Tai pasiekta vėl einant tuo pačiu keliu: opozicijai spaudžiant, bet taip pat ir ministrui Petrui Baguškai bei jo komandai nebijant prisiimti atsakomybės." Labai skaudu, kad nė puse žodžio neužsimenat apie V.Lansbergio nuopelnus. Manau, kad didžiausias nuopelnas šioje srityje yra
ne opozicijos, ne Baguškos, ne socialdemokratų, o prof. Lansbergio. Tai jo kryptinga ir pastovi veikla šiuo klausimu. Rašau ne tuščiai, priešingai nei TS puslapyje( kuriame apie TS europarlamentarų veiklą nė mur mur) aš seku tiek V.Lansbergio , tiek L.Andrikienės pasisakymus EP,skaitau jų straipsnius. Mauras darbą padarė, mauras nereikalingas. Medalius bus kam prisikabint. Liūdna ir graudu.

Emilija Vilija Trečiokaitė rašė...

..mano komentaras dingo..