2007-05-25

Tvarka ir teisingumas - UAB "Vilniaus savivaldybė"

Na štai, - kaip sakoma, "ką ir reikėjo įrodyti". Kaip rodo LNK žinios, Paksas savo draugui Putramentui per Vilniaus savivaldybę daro kelių dešimčių milijonų vertės "biznį" - ruošiasi leisti didžiuliuose žemės plotuose statyti gyvenamuosius namus prie aerouosto. Nors ankstesnė savivaldybė ir buvo tai uždraudusi daryti.

Štai tau "tvarka ir teisingumas" - neprabėgus mėnesiui nuo rinkimų savivaldybė jau verčiama į paprastą UAB-ą. Tai kas bus po pusės metų.

Įdomu, kaip tai paaiškins Paleckio socdemai ir liberalai, kurie tokius sprendimus savivaldybėje remia.

11 komentarų:

bžuk rašė...

Sveiki, manau sitas blogas tikrai ispopuliares Lietuvoje ir netgi tarp jusu oponentu. ;] Apie Paksa jau kas norejo tikrai viska suprato... bet yra zmoniu kuriu niekaip neitikinsi ir neparodysi teisybes.. Jiem gali valandu valandas irodynet, bet nuomones apie ta "vargseli" jie nekeis.

Katrė. rašė...

kuklusklanas

Sveikinu su blogo atsiradimu internetinėje visuomenėje - kažkaip čia mažoka tautos dar:)...na bet kaip sakoma neviskas iš karto, gal ir įsivažiuos:)...kadangi esu tarsi iš oponuojančios stvyklos, tai galiu būti ir kandokas;)...bet manau tai nieko tokio:)
O, kad paksiečiai darys savo tvarką ir teisingumą, tai aišku buvo iš karto, juk į valdžią vedė du pagrindiniai tikslai - prasukti savo reikaliukus ir užsidirbti ir antras rolando atgaivinimas ir bandymas reabilituoti...na ką ir paleckio socdemų ir petro liberalų pavidalu tai pavyko - svarbu, kad žinome kam už tai dėkoti:)

Laptopas rašė...

Taip, blogas manau sulauks populiarumo. Nekreipkit dėmesio jei pasirodys ir ne itin malonių komentarų :).. O Paksas ir jo elektoratas mano manymu dar vienas "fenomenas" šalia Agurkicho. Kai kuriems žmonėms reik 25 kartus trenkt galvą į sieną, kad jie tą sieną vis tik pamatytų.

Anonimiškas rašė...

as tai svyruojantis. maciau, kad paksa nueme todel, kad jis kazkam eme labai labai trukdyti. buvo kurstoma isterija. purvinas ir gedingas reikalas. visame tame dalyke neteisybe ir melas reke per visus galus (ir teberekia). kita vertus, man labai noretusi tiketi kubiliumi - vienas is nedaugelio lietuvos politiku, kuris man atrodo galetu buti vertas pasitikejimo. bet man atstumiantys jo kompanjonai - rasa, razma... kai kas jo veikloje patinka, kai kas man atrodo atstumianciai.

kiki rašė...

Sveikinu su blogu, kodėl ne blogas.lt pagrindu? kažkaip "emigrantiškai" atrodo. Linkiu sėkmės, o populiarumą tikrai turėsite - teta Sigita aga kiki

Tamas rašė...

Baisu, o sis zmogus masto dar i apie grizima i diziaja politika,seima ir t.t. Dar vienas irodymas ,kad su dideliais pinigais,viesaisiais rysiais ir pan. i valdzia lengva patekt,tik noro reik...

Anonimiškas rašė...

tarkime paksas buvo rusu agentas, kele gresme valstybes saugumui. sutvarkeme, viskas tvarkoj, dziugu, valstybe paliko saugi. o tai kodel nebetvarkomi kiti veikejai - visokie januskos ir t.t., apie kuriuos visi zino, kad is ruskiu jie finansuojami?
manau galimos 3 versijos:
1) paksas butent jiems ir trukde, jie buvo visu situ puolimu ir interpeliaciju uzsakovai
2) uzsakovai ne jie, ir jie niekam nepereina skersai kelio, todel ju niekas nejudina
3) kubiliui ir visai kompanijai jie tiesiog "ne po zubamm".
pavyzdziui, paulauska ismete kaip siuksle, kai atidirbo, kas jam buvo skirta.

Unknown rašė...

Paksas geriausias, nes viską pas dievą gali.

Unknown rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Unknown rašė...

Vėl "varymas", kad Paksas blogas, o mes geri.. Bandymas suformuoti bloga nuomone apie kitą, nepateikus jokių argumentų.
Nesvarbu ar Paksas ar dar kas, bet jau nusibodo tokios kalbos.
Labai norėčiau išgirsti ką nors tikrai įdomaus apie politiką, Lietuvą, EU, o ne jau nusibodusius "skandalus" ir dar kvailesnius komentarus.
P. Kubiliau, labai norėčiau, kad čia galėčiau rasti Jūsų nuomonę apie įstatymus kurios reikėtu priimti arba keisti, apie Lietuvai būtinas reformas.
Kad skaitydamas Jūsų asmeninį blogą, galėčiau suformuoti nuomonę apie situaciją Lietuvoję, o ne abejotinas (nors GAL ir teisingas) pastabas, kad Paksas, ar kas nors kitas kažką daro blogai.. ką ir taip galima perskaityti, naujienų portale kad ir delfi.lt / zebra.lt ar alfa.lt

Emilija Vilija Trečiokaitė rašė...

Kaip kiek atsilikusiai dėl didesnio domėjimosi makro nei mikro politika, gal kas pakomentuotų, kodėl ankstesnė savivaldybė uždraudė tuos namus statyti? Nes juk ne šventa karvė nei vienas iš Parlamentų ir juolabiau nei viena iš savivaldybių ir jų sprendimai...