2008-09-01

Sveiki

Štai ir baigėsi vasara. Jau darosi įprasta, kad vasarą nėra noro ką nors rašyti į dienoraštį. Gal tai ir bloga praktika, bet taip yra. Galvoju,kad dienoraštis tam ir yra, kad į jį rašytum tada, kai norisi rašyti. Kadangi taip ir darau ir po dviejų mėnesių tylos vėl pradedu rašyti, tai galiu bent jau džiaugtis tuo, jog taip įrodžiau, kad tikrai pats rašau į šį dienoraštį. Jeigu tam samdyčiau kokius nors viešųjų ryšių specus, tai būtų rašę per visą vasarą.

Suprantu, kad taip nereguliariai rašydamas būsiu praradęs bent dalį nuolatinių skaitytojų. Ką padarysi, - bet rašau labiau sau, nei kam nors kitam. Vasarą man dienoraščio nereikėjo, dabar jau reikia. Todėl ir sugrįžtu. Ir dėkoju tiems, kurie ragino tai padaryti. Nes gal ir jiems ko nors šiame dienoraštyje reikėjo.

Taigi, sveiki sugrįžę ir rašykime....

3 komentarai:

mk rašė...

Niekada neabejojau, kad šis dienoraštis rašomas be padėjėjų ir juo labiau viešųjų ryšių specų pagalbos. Tai liudijo atskirų įrašų laikas ir vieta.

Per vasarą priaikaupė daug diskutuotinų dalykų. Tikiuosi, jog iki rinkimų pavyks šį bei tą čia panagrinėti.

Simas K. rašė...

abejoju ar kas nors ka nors cia nagrines, nes blogo autorius tiesiai-sviesiai parase "rasau del saves"... Diskusiju vyko daug, rinkimai ant nosies... Nesitiki, kad autorius skirs laiko itin mazai interneto audotorijai. Juk jis - politikas. O politikai tikrai nesivelia i diskusijas su rinkejais. Kada vel isgirsime nauja mea culpa???

Mauras rašė...

Nesusilaikau vėl nesureagavęs į kai kuriuos vaikišku egoizmu atsiduodančius AK teiginius: "Ką padarysi, - bet rašau labiau sau, nei kam nors kitam." "Vasarą man dienoraščio nereikėjo, dabar jau reikia." o jūs norit skaitykit norit ne, man nesvarbu?

Laikas keisti šią keistą poziciją - rašau "sau", dirbu "sau"... ? Eiliniam paprastam piliečiui, kuris neturi jokių įsipareigojimų prieš rinkėjus, tai atleistina; ir koks "tarpuvarčių politikas", kuris čia išlenda, čia vėl dingsta, rašyti gali kada užeis noras ar tiesiog į stalčių. Bet tai nedovanotina partijos vadovui, kurio žodžius bet kuris kritikas galėtų perfrazuoti - "kurį laiką man rinkėjų nereikėjo, o dabar jau reikia, todėl vėl parašysiu".

Linkiu pagaliau suvokti, kad dienoraštis internete ne tas pats, kas dienoraštis stalčiuje, ir atsikratyti mėgėjiško požiūrio į bendravimą su rinkėjais. Arba, norint politika užsiimti "kada man norėsis/ prireiks", verčiau užleisti vietą tiems, kas nori ir gali dirbti nuosekliai. Neabejoju, TS-LKD tokių yra.