2008-09-10

Prisikėlimas vardan alkoholio

Paaiškėjo, kad prisikėlimo šauklys A.Valinskas, dabar dirbantis Tele-3 televizijoje, kandidatuos Pasvalio apygardoje ir kovos prieš mūsiškį Antaną Matulą, šių metų pradžioje tos pačios Tele-3 paskelbtu tariamu krepšinio transliacijų priešu. Tenka priminti, kad Tele-3 tokios nesėkmingos akcijos prieš A.Matulą ėmėsi po to, kai Seimas A.Matulo iniciatyva uždraudė tikrą alkoholio reklamą, transliuojant krepšinio rungtynes. Tele-3 bandė nesėkmingai įrodyti, kad tai reiškia jog iš viso negalima rodyti krepšinio rungtynių.

Kaip gali nepagalvoti, kad nevaržomos alkoholio reklamos šalininkai sugalvojo atkeršyti A.Matului išstatydami prieš jį A.Valinską. Štai ir paaiškėjo, kam reikėjo viso Prisikėlimo. Tik vardan to, kad Seime neliktų kovotojo prieš nežabotą alkoholizmą. Taigi ir sakau, kad turime Prisikėlimą vardan alkoholio...

5 komentarai:

Tomas R rašė...

apgailėtinas įrašas. prašau nebijoti demokratijos! o tokiais savo pareiškimais tik atstumsit dar ištikimus rinkėjus

Unknown rašė...

Geras pastebejimas.

Simona rašė...

Meluoji gerbiamas Andriau del tv3. Jie bande parodyti, uz krepsinio varzybu rodyma, pagal tas apgailetinas matulo pataisas, bus skiriamos dideles baudos. kelios tv stotys ir gavo tas baudas. akivaizdu, kad matulas and company, kurdami ta istatyma maste siauriai, neatsizvelgdami i sarysi sus kitais istatymais.

mk rašė...

Nematau čia nieko apgailėtino. Šioje rinkimų kampanijoje matysim pakankamai dar įdomesnių dalykėlių...

Į Seimą veržias tv3 kanalo veidas su visa palyda. Su tokia demokratijos grimasa, aišku, reikia skaitytis.

Matulo-Vėsaitės pataisos buvo ne tiek apgailėtinos, kaip teigia simona, kiek jose ne viskas numatyta. 2004-2008 Seimo kadencijoj taip yra nesyk pasitaikę, bet niekada suinteresuotų asmenų, ypač žiniasklaidos atstovų, reakcija nebūdavo tokia smarki.

Pasirodė, jog tv3 yra ne vien nevaržomos alkoholio reklamos šalininkai. Tiesiog jie nepajėgia transliuoti sporto varžybų (ne vien krepšinio rungtynių, bet ir UEFA čempionų lygos) be reklaminių intarpų ir verčiau linkę rodyti įrašus po 23 val. su visa reklama.

O kaip tada išsilaiko to paties Viasat padaliniai „sport1-3“, kur komercinė reklama iš viso netransliuojama? Kur jų finansavimo šaltiniai? Kartais ne su „Gazprom-media“ susijusios struktūros?

Be to paaiškėjo, jog Lietuvos politikos lyderiai su ta televizija priversti skaitytis, dalyvauti šlykštūnės J.Butkevičienės vedamoje laidoje. Ir išvis liūdniausia, jog V.Valentinavičius matyt buvo nukonkuruotas ir naujajame sezone smarkiai blogyn pasikeitė formatą. Toje sekmadienio 19 val. pozicijoje atsirado LeBronius...

Unknown rašė...

Gerb. autoriau,

Jei dar nezinote, TV3 jau turi nauja vadove, kuriai nera jokios prasmes "kersyti" Matului...
O del Jusu partijos alkoholio kontroles programos, tai ji atrodo labai silpnai. Akivaizdziai parengta vienpusiskai mastanciu zmoniu, su klaidomis ir pastatyta ant kreivu pamatu. Tiesiog iskrenta is viso Jusu partijos isgirtosios programos konteksto. Kur tie modernios viesosios vadybos principai, kuriuos taip giriate??