2008-09-16

Komanda

Šiandien kaip žadėjau pristačiau komandą, kuri yra pasiruošusi po rinkimų vadovauti mūsų parengto plano įgyvendinimui tiek Seime, tiek ir Vyriausybėje. Šiaip jau džiugu, kad būti įvardintais šioje komandoje sutiko toks būrys autoritetų. Su tokia komanda galima nuveikti milžiniškus darbus.

6 komentarai:

Simas K. rašė...

o as tiesiai, sviesiai noriu paklausti: kodel jusu sarase yra Arvydas Vidziunas, kuris, kaip zinia, buvo atsistatydines is Seimo nario, nes buvo itariamas paemes 40.000 litu kysi? Tiesiog man niekaip neisnesa protas, kaip jus sugebate kaltinti kitas partijas visokiomis machinacijomis, kai jusu partijos bendrazygiai yra ne ka mazesni kysininkai? Ir kodel jusu pauslapyje A. Vidziuno biografijoje tas faktas istrintas (nepaminetas)? Zinau, kad neatsakysite, nes neturite ka sakyti... Na nebent eilini karta galit apkaltinti kokiais nors nebutais dalykais (uspaskicho, pakso ar dar ko nors nusamdytais zmonemis).

as rašė...

simai,

manau, kad neatsakys del to, kad nera ka atsakyti. nes nezinau ar zinai, bet siaip vydziuno taip nieko ir neapkaltino, o tik itare. ir tai nebuvo irodyta. zmogus laikomas nekaltas kol neirodyta jo kalte.

Simas K. rašė...

as,

puikiai suprantu ka sakai. tik tuomet man niekaip neaisku kodel jie (konservatoriai) taip skuba apkaltinti visus nebutais dalykais, kai neturi jokiu irodymu, jo labiau teismo sprendimu?? Dvigubi standartai sios partijos veikloje labiausiai atstumia mane kaip rinkeja. Be to, nepatingejau paskaityti ju partijos prgramos ir pritariu tiems, kurie sako, kad tai paprasciausias populistiniu sukiu rinkinys. Paziuresim, ka pasakys apie sia programa musu ziniasklaidos "ekspertai"...

as rašė...

simai, manau, kad supratau, ka norejai pasakyti.
bet dvigubu standartu cia netaikyciu, nes:
jeigu zmogus yra itariamas kokia nors nusikalstama veika, manau, kad turetu pasitraukti is uzimamu pareigu.

galbut ir suklysiu sakydamas, bet manau, kad nekaltumo prezumpcija jie islaike ir nekaltino nekaltu, o prase, kad zmones, kurie galimai yra padare nusikalstama veika pasitrauktu is uzimamu pareigu, kad toliau nekompromituotu valstybiniu pareigu.

del programos negaliu komentuoti.

agnė rašė...

Tokie jau, deja, esam mes, lietuviai. Vis vieni ant kitų pamazgas pilame komentaruose, niekaip neišmokstame vieni kitus palaikyti...

Gerbiamas Andriau, linkiu jums ir visai jūsų komandai sėkmės rinkimuose bei tolimesniuose darbuose. Yra daug žmonių, kurie jumis tiki ir pasitiki. Ištvermės jums.

Tulpė rašė...

Man labai įdomu, kaip ir kodėl į "patirties, išminties, idealizmo ir sąžiningumo lydinį" patenka buvę komjaunuoliai prisitaikėliai, tokie kaip Paulius Subačius. Aš jį puikiai pažįstu, kartu su juo mokiausi, tai žmogus, kuris neturėjo jokio idealizmo nei moralės ir linko ten, kur vėjas putė, kur jam buvo naudinga. Turint tokius draugus, jau priešų nebereikia. Na, bet tikiu, kad žmonės gali tobulėti ir keistis. Įdomu būtų sulaukti komentarų.