2008-06-18

Cinizmo puota

Šiandien dalyvavau bendrame Aplinkos komieto ir Audito komiteto posėdyje, kurį Jakavonis, Skardžius ir Bradauskas su draugeliais iš Neringos bandė paversti susidorojimo su Baškyte ir Stancikiene spektakliu. Nepavyko. Pilietinė visuomenė jau kai ką gali. Bet tokio cinizmo naudojantuis Seimo nario ar komiteto pirmininko pareigomis, kad galėtum persekioti ir terorizuoti dvi valstybės pareigūnes per visus 18 nepriklausomybės metų dar neteko matyti. Reikia kreiptis į teisėsaugą, kad imtų tirti kokiems tikslams yra naudojamas Seimo nario mandatas ir kas už to stovi.

3 komentarai:

Mauras rašė...

Seimo komisijų ir paulausko "kryptingumas" nekelia abejonių. Kodėl visa košė užvirta būtent dabar? Mano sąmokslo teorija : Kundrotas buvo paaukotas, nes "socdemams" reikėjo "soclibų" balsų savo daugumai išlaikyti, o tuo pačiu nuspręsta nušauti ir antrą zuikį: atiduot paulauskiui būtent aplinkos ministro kėdę, kad "socdemams" su paulauskininkų pagalba padėtų realizuoti besočiams "vystytojams" teisę statyti arba įteisinti neteisėtai pastatytus objektus (kiek pamenu vyksta 40 teismų) iki rinkimų.

Kodėl iki rinkimų -
1) nes rinkimams reikia pinigų, o statytojai mielai papildys juos pamaloninusios partijos kasą
2) neaišku kada po rinkimų vėl pasitaikys tokia galimybė, nes "socdemai", nepaisant sugebėjimo regzti intrigas ir pasiremti verslininkais, po rudens rinkimų nebebus valdančioje koalicijoje.

Kas galėtų paneigti?

Simona rašė...

Šiandien lrytas.lt yra straipsnis apie kgb mokyklos mokino K.Braziulio kandidatavimą į seimą Tėvynės sąjungos- krikščionių demokratų partijos sąraše. Kokia yra Jūsų pozicija dėl tokio žmogaus TS-KD gretose? Kažkaip nesinori tikėt, kad toks žmogus gali būti tokioje partijoje.O gal toks žmogus ir turi būti tokioje partijoje, kaip ir Liudvikas Sabutis, su įspūdinga praeitimi?

Minisitras Pirtininkas rašė...

man du dalykai įdomūs:

1 ) aspektas, kad p. Stancikeinė yra ne tik valstybės tarnautoja, bet ir politikė, tad kas gali paneigti, kad visa tai kas vyksta - jai palanku būtų pasukti į politiką ir nacionaliniu masteliu. gal jai TS rengia šešėlinį aplinkos minsitro postą?

2) kodėl ietys laužomos tik dėl šio nac. parko? kai panašios problemos esti visur. aišku sakysite unecko ir pan., tačiau visgi keista, kai vieša erdvė persunkta emociniu jautrumu būtent tik šioje vietoje

apie tai smulkiau rašiau savo bloge
http://ministraspirtininkas.blogas.lt/

p.s. kogero už klausimų kelimą nebūsiu priskirtas vienu iš tų ciniškai bepuotaujančiųjų...?!?