2008-02-12

Už ką ir prieš ką

Esu už atominę elektrinę, bet prieš Vyriausybę, kuri negali paaiškinti, kiek kainuos jos statyba;

Esu už atominę elektrinę, bet prieš verslininkus, kurie į klausimą, kiek kainuos atominė elektrinė, atsako, - jeigu taip klausiate, tai tur būt esate rusų agentai;

Esu už atominę elektrinę, bet prieš tai, kad valdžia visuomenę ir toliau laikytų kvaila bei nieko nesuprantančia, kuriai ir aiškinti nieko nereikia;

Esu už atominę elektrinę, bet prieš parlamentinių koalicijų tam reikalui "stebuklingą" gimimą, - kaip žinia, tokie stebuklai yra gerai apmokami;

Esu už atominę elektrinę, bet prieš valdančią koaliciją, kuri tveria parlamentines komisijas tirti atominės elektrinės statybos projekto kritikus;

Esu už atominę elektrinę, bet prieš demagoginį spaudimą, - jei sprendimai nebus priimti šiandien, tai mūsų nesupras Vakarų partneriai.

Esu už atominę elektrinę, bet prieš nieko nebereiškiančius Prezidento laiškus Premjerui;

Esu už atominę elektrinę, bet prieš jos statybą demokratijos sąskaita.

Esu už liūtą, bet prieš dramblį mūsų demokratijos prasto porceliano parduotuvėje.

6 komentarai:

Unknown rašė...

Andriau, laikykit frontą. Mes jus palaikom.

Justinas Zilinskas rašė...

Ponas Kubiliau, ar ne per vėlai tapote prieš? O kur buvote jūs ir jūsų partija vasarą, kai viskas prasidėjo? Tad gal geriau ne verkti krokodilo ašaromis, o kažko imtis? Koks konservatorių veiksmų planas?

Neabejingi rašė...

To: Justinas Zilinskas

geriau veliau negu niekada su kokiais vaidmainias, tenka tik apgailestauti su kuo konservatoriai buvo sudare SAJUNGA !? Ar jie kelia pasitikejima ? NEZINAU !!!
Komunistai-Enkavedistai valdo Lietuva ir Adamkus to nemato ! Neigali vyriausybe, neigalus ir prezidentas !

Simas K. rašė...

Kaip sakant, rinkimai arteja. Daugiau nieko nelieka, kaip "varyti" PR'a... Su atomines elektrines statybos kaina yra tas pas kaip ir su kitu nekilnojamu turtu. Koks ekspertas man pasakys kiek kainuos naujas butas po 8-9 metu, kurio dar projekto nera?? Jie pasakys tik tuomet, kaip padarys projekta. Ir velgi nebus galitine kaina, nes visose sutartyse bus "force major" punktas, kuris apdraus visas puses del kainu pokycio, kuris, ba abejo, bus. Bet ar man tai aiskinti? Juk ir pats p. Kubilius tai supranta, tik dabar jau uzsiima priesrinkimine kampanija (kuri oficialiai dar neprasidejo...). Beje, ar balsuosite uz politiniu partiju finansavimo pataisas?? Ir kodel ju nepriemete dar tuome, kai buvote valdzioje. Juk tuomet tokiu nesamoniu ir PR'u isvis nebutu.

Vytautas rašė...

Labai noreciau sulaukti konkretesniu argumentum kodel reiktu palaikyti Tevynes sajunga ir jos pozicija:-)

mk rašė...

Šio dienoraščio autorius pastarosiomis dienomis vietoj sveikinimų ar bent jau atsiliepimų į kvietimą diskutuoti ir reikšti nuomonę interneto dienoraštyje! sulaukia gana keistų priekaištų.

Jei ponios Maldeikienės įprasti bet visvien gana absurdiški kaltininimai jog 2000, kai A.Kubilius buvo ministru pirmininku „pusė milijonų šios šalies piliečių, kurie buvo priversti išvykti, potencialiai atsirado jau tada.“ Atseit griežta fiskalinė politika įtakojo ne tik Lietuvos busimuosius emigrantus bet ir pvz., iš Latvijos, Estijos, bei Lenkijos vėliau išvykusius.

Dar keistenis žurnaliūgos V.Vasiliaucko šiandien paskelbtas kaltinimas: Ar ne A. Kubiliaus „suburžuazėjimas, sulepšėjimas, sumaterialėjimas“ ir leido valdžioje įsitvirtinti bolševikams?

Šis autorius dabar sėdi Lubio vežime ir remiasi „Lietuvių fronto bičiuliais“. Dar visai neseniai jis tupėjo lrytas.lt, kur išbuvo bene 10 metų, o maištaut ėmė tik paskutinį pusmetį, kai matyt žinojo, jog ne itin vykęs žurnalas „Ekstra“ bus pertvarkomas į dar labiau nevykusį.

Manau, kad labai negerai išėjo, kad prieš 20 metų su Sąjūdžiu žurnalistikon kažkodėl pasuko ne vien kiek gausesnis būrys humanitarų, o ir „profesijon sugrįžę“ kompartinės nomenklatūros atstovai. Tad ir dabar joje vis dar dominuoja V.Kapsuko universitete išauginti kadrai...