2007-11-24

Kalba suvažiavime

Šiandien vyko mūsų partijos suvažiavimas. Pasakiau kalbą. Atrodo, kad Vyriausybės veiklos vertinimas darosi jau daugelio komentatorių labai panašus: geriau bet kokia kitokia Vyriausybė, nei tokia, kokią dabar matome. Ką gi, galiu pajuokauti, - užteko mums nustoti ją remti, ir iš karto pasimatė visos jos silpnybės.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

konservatoriai pirmauja ne del to, kad kazka nuveike ir ju populiarumas padidejo, o del to, kad sumazejo socdemu reitingas. uz jus balsuotu 15% - viena sestoji rinkeju. negeda girtis tokiu rezultatu?
kadangi aisku kaip diena - pries rinkimus atsiras vel x tautos gelbetoju, tame tarpe ir libdemai, kurie prasuks grandiozines kampanijas ir savo reitingus pasitrigubins - sutrauks tvarkos norincia minia - o ji didele, konservatoriai stabiliai laikysis savo 15%. taigi galima prognozuoti, kur busite kita kadencija, ir ne kur kitur, o opozicijoje.
man tik klausimas - kodel tokias raudas vyriausybei giedate tik per savo privacius suvaziavimus? jei ne delfis, tai isvis apie nieka niekas nezinotu. su tokiu PR jusu pasiektas 15% reitingas kaip jums netgi per aukstas.