2007-11-17

Gyvenimo sparti tėkmė

Gyvenimas taip sparčiai ir įtemptai bėga, kad net nepastebėjau jog jau 10 dienų nieko neparašiau į dienoraštį. Energetika, derybos su tautininkais ir su krikdemais, tame tarpe su krikdemais Adenauerio fondo viloje šiaurės Italijoje prie Como ežero, pokalbiai "Dešiniosios Alternatyvos" formate, artėjantis Tėvynės Sąjungos suvažiavimas, šiandieninis Tarybos posėdis tiesiog fiziškai nepaliko laiko kokioms nors dienoraščio mintims. Dabar po Tarybos posėdžio šiek tiek galiu atsipūsti. Per šias 10 dienų teko pasisakyti ir dėl energetikos, ir dėl policininkų. Šiandien Taryboje pabandžiau tarti keletą apibendrinančių žodžių.

1 komentaras:

Vytautas rašė...

Labai įdomu, kaip Tėvynės sąjungos frakcijoje seime gali būti toks žmogus kaip Liudvikas Sabutis?:-)
Štai kokia puiki jo biografija, labai derinasi su Tėvynės sąjungos pozicija, priešiška komunistams ir ekskomunistams:
1963–1970 m. – Lietuvos komunistinio jaunimo sąjungos ir Lietuvos komunistų partijos (LKP) Kretingos rajono komitetų atsakingasis darbuotojas.
1970–1973 m. dirbo Kretingos-Palangos tarprajoninės prokuratūros tardytoju.
1973–1979 m. dirbo vyriausiuoju Ignalinos rajono prokuroru.
1979–1982 m. – LKP Centro komiteto teisėsaugos skyriaus instruktorius.
1982–1987 m. – Lietuvos TSR prokuroro pirmasis pavaduotojas.
1987 m. paskirtas Lietuvos TSR prokuroru. Už dalyvavimą Lietuvos Persitvarkymo Sąjūdžio (LPS) veikloje 1989 m. vasario mėn. iš šių pareigų pašalintas. Vėliau trumpai dirbo teisingumo ministro pavaduotoju.
1989 m. gegužės mėn., LPS tarybai pasiūlius, kaip deputatas ir teisininkas išrinktas Lietuvos TSR Aukščiausiosios Tarybos prezidiumo sekretoriumi.
Na gi gražiai gražu:-))))