2007-10-05

Pakeliui į Vieną

Sėdžiu Prahos aerouoste ir laukiu skrydžio į Vieną. Kažkodėl Vilniuje nebepriėmė į tiesioginį Vienos reisą. Savaitgalį Vienoje dalyvausiu Maldos pusryčiuose. Senas bičiulis iš Estijos Martas Laaras bus pagrindinis pranešėjas. Yra tekę būti panašiuose pusryčiuose Vašingtone ir Berlyne, Vilniuje yra tekę prisidėti organizuojant tokį pat renginį. Visada susirenka puikūs žmonės.

3 komentarai:

Unknown rašė...

Ok galiu isivaizduoti maldos pusrycius, taciau maldos pusryciai ir kazkas skaitantis pranesima? Kazkaip atrodo sunkiai suderinama, Andriau gal papasoksi detaliau?

Gerfas rašė...

Atlikite sveikatos apsaugos ir pensijų reformas, ir nebereiks tam skirti mokesčių mokėtojų lėšų. (Analogiškai užkeikimams apie kažkokią "aukštojo mokslo reformą" - pretekstą mažinti biudžetinį mokslo ir studijų finansavimą, jo neindeksuojant net pagal BVP augimą). Juk kiekvienas nors truputį pasigilinęs supranta, kad studentai po "refomos" į studijų kaštus įneš mažiau negu dabar neakivaizdiniai ir vakariniai studentai. Be valstybės paramos, deja, dabartiniais laikais mokslas ir studijos neklesti nei vienoje šalyje. Tiesiog stebina A.Kuliaus to nesupratimas ir mokslo ir studijų žlugdymo (o gal klanų?) palaikymas...

Vytautas rašė...

Pritariu gerfui, Kubilius yra visiskai atitoles nuo realybes.