2007-10-15

Kaip aš tapau teroristu

Šiandien spaudos konferencijoje turėjau progą aptarti tą faktą, kaip ir kodėl tapau teroristu. Lygiai kaip ir tai, kodėl Lietuvai reikalinga Dešinioji Alternatyva.

1 komentaras:

Vytautas rašė...

Vakar "Spaudos klube" akivaizdžiai pasimatė kaip koncervatoriai bijo, kad Lietuva sužinos visą teisybę apie stalinistinius koncervatorių veikimo metodus, susidorojant su jiems nenaudingais žmonėmis. Pačio amžiną atilsį J.Abromavičiaus našlė tiesioginiame eteryje išsakė savo pritarimą komisijos išvadoms ir pritarė, kad koncervatoriai yra susiję su jos vyro žūtimi.Ir ką tuomet darė koncervatoriai buvę laidoje-Juknevičienė ir Ažubalis?O gi tylėjo, nes nebeliko ir šiaip įprastų nelogiškų koncervatoriškosios retorikos argumentų, nes tiesa buvo kaip ant delno prieš visus televizijos žiūrovus.
Pasimatė dar vienas koncervatorių bruožas, lydintis juos nuo pat įsikūrimo- komentavimas tų dalykų, kurių neišmanai ir net nesi susipažinęs.Dėkui Dievui, kad jie nesugalvojo komentuoti Juro Abromavičiaus našlės nuomonės, tai jau būtų pasityčiojimas.
Tad ponas Kubiliau, ko Jūs tuomet ginatės nuo tiesos?Negi nėra geriau, kaip tikram krikščioniui prisipažinti ir atgailauti?