2007-07-13

Vasaros tvarka

Rytoj man prasideda tikra vasara. Išminame į savo savaitinį dviračių žygį "Suk į dešinę".Tai bus jau šeštasis toks žygis. Šį kartą per Širvintas, Uteną į Zarasus ir tada Baltarusijos pasieniais atgal į Vilnių. Taigi - vėl vėjas galvoje, vakarais kalbos ir dainos prie laužo, bendravimas su vietos bendruomenėmis.Už visas nuodėmes ir klaidas politikoje - sunkūs Aukštaitijos kalneliai. Bet kartu ir kasdieniai Seimo rūpesčiai kažkur liks toli, toli.

Nežinau, kaip sugebėsiu rašyti savo dienoraštį, ar bus galimybių. Jeigu ir bus, tai garantuoju, kad tai bus tik įspūdžiai apie kalnelius, lietų ir sutiktus žmones, bet ne apie politiką. Iki rugsėjo gal tik laisvuose pamąstymuose bandysiu grįžti prie gilesnių gyvenimo ir politikos dalykų, bet ir tai tik tada, kai atsibos minti, plaukioti ar grybauti. Vasara yra vasara...

3 komentarai:

mk rašė...

Ką gi, orų prognozė – iki ketvirtadienio be didesnio lietaus, užtat gali sušilti iki 30 laipsnių. Aukštaitijos kalneliai iš tiesų vietom sunkoki, bet tikrai ne tokie kaip Tour de France. Gana malonus bendravimas su vietiniais, kurie turbūt ne tokie agresyvūs, kaip didmiesčiuose. Štai ir poniai premjerienei L.Kirkilienei įdomu išgirsti, kuo gyvena paprasti žmonės...

Didelių nuodėmių ir klaidų praeitą politikos sezoną lyg ir nebuvo. Bet sugrįžus tie kasdieniai Seimo ir kt. rūpesčiai visvien niekur nedings. Suprantama, ne apie visus juos čia galima skelbti.

Tuoj dar labiau pakvips rinkimais. Artėjantį sezoną galimi visokiausi nuotykiai.

Linkiu gerai pailsėti nuo visų rūpesčių ir laimingai sugrįžti su išvalyta smegenine.

Fwd rašė...

Geros kelionės!

mk rašė...

Dienoraščio autorius kažkodėl nutyli, jog prieš savaitę nuo dviračio persėdo į naujutėlaitį šviesiai pilkšvą „Ford Mondeo"... Apie žygio pabaigą – tyla, užtat Danguolei Kavolėlytei iš bulvarinio dienraščio pavyko A.Kubilių iškvosti apie naująjį automobilį:

Kainavo 73 tūkst. litų, bet seimūnas mokės išsimokėtinai. Tai net nežino, kiek teks pakloti kas mėnesį. Ypatingos įrangos neužsisakė, bet jau pastebėjo, jog salone įtaisytas prabangus kondicionierius, kokio nebuvo senajame automobilyje. „Matyt, dar daug ko ten yra, bet aš kol kas nežinau..." - teigė dar gerai nesusipažinęs su naująja mašina seimūnas.

Galbūt su bulvarine spauda susipykti neverta, o savireklama dar niekam nepakenkė, bet ar nebuvo galima kiek palaukti? Nejaugi taip jau norėjosi apie save perskaityti lrytas.lt tam tikro turinio internetinius atsiliepimus?