2007-05-21

Karštas savaitgalis

Visas savaitgalis - su Rasa ant tandemo. Šeštadienį iš Vilniaus pro Grigiškes ir Rykantus paneriais iki Vievio ir tada pro Dūkštas ir Sudervę atgal į Vilnių. Sekmadienį - iš Vilniaus pro Nemenčinę link Pabradės ir tada pro Danilavą, Sužionys ir atgal pro Nemenčinę. Per dvi dienas beveik 200 km. Šiandien jaučiuosi neišmiegojęs. Nuo tokių kelionių kenčia elektroninis dienoraštis ir asmeninis užpakalis..

Puikus būdas išvalyti smegenis...

Minant paneriais link Vievio akivaizdu, kiek nedaug reikia investuoti, kad Lietuva galėtų turėti puikius maršrutus. Galėtų tokie keliukai prasidėti iš pat Vilniaus, kad aplink Grigiškes nereikėtų ieškoti kelio link Rykantų. Nes kiekvienas klaidingas nusileidimas link Neries ir po to sekantis pakilimas į aukštus Neries krantus atima daug sveikatos.

Vilniaus valdžia galėtų pagaliau sutvarkyti dviračių keliuką link Nemenčinės, nes šokinėti per visas šaknis, išlindusias per asfaltą, yra pakankamai skausminga.

3 komentarai:

Unknown rašė...

pritariu.
Lietuvoje populiarėja dviračiai, reikia jiems sudaryti kuo geresnes sąlygas.
Dabartinė padėtis nekokia - malonių maršrutų (ir dar be pėsčiųjų ant tako) yra labai mažai.

Unknown rašė...

Savivaldybes neturi pinigu normaliu keliu remontui. O cia prades gaist laika ir dviratininku trasas remontuot...Kazin,gerbiamas Andriau,kiek sutikot dviratininku ant tos trasos?
Geriau pasidometumete padetimi Saudymo Sajungoje,kurios prezidentu esate.Apsilankytute nors vienoje saudykloje per savo prezidentavimo laikotarpi. Tai taip pat malonus laisvalaikis gamtoje.Ir nereikes skustis skaudanciu uzpakaliu...

Lina rašė...

Ponas Kubiliau, silciausi sveikinimai pasiryzus "bloginti" :) Ir prasome daugiau tokiu vejavaikisku pasisakymu kaip sis. Is gyvenimo, kaip sakoma :) Sekmes rasinejant. Skaitysiu.