2007-09-24

Dar kartą apie Darbo partiją

Šiandien spaudos konferencijoje turėjau progą dar kartą įvertinti darbiečių kelionę į Maskvą. Šiame kontekste Petriko sugrįžimas į Lietuvą taip pat veda prie platesnių apmąstymų. Plačiau čia...

5 komentarai:

tikras lietuvis rašė...

Pritariu autoriui.

Emilija Vilija Trečiokaitė rašė...

Kokia politinė savižudybė? Nieko daugiau tai nedomina, tik jus, taip kad "savižudybės" rezultatas - jūs už juos Seimo rinkimuose nebalsuosite. Tarsi kt. atv. būtumėte svarstęs.
Ir nors aš myliu savo šalį, bet kvaila manyti, jog viskas joje tobula. Nežinau aš, ką konkrečiai jie ten sakė, bet gal išklausykite, ir gal rasite protingų minčių? Challenge you mind!
Ir pradėkite užsiimti rimtais reikalais, tarsi Lietuvoje problemų nebūtų...

Anonimiškas rašė...

idomiausia, kad nebuvo ne vieno KONKRETAUS, su faktais, pranesimo, ka tie darbieciai nuvyke i Maskva veike. visi reportazai apie tai, kaip kazkas skrido, kazka kalbejo, kazkur, su kazkuo...dabar visi raso apie ta kazka, lyg jis butu savaime suprantamas. tokia ir musu demokratija-pletkokratija

Unknown rašė...

Gerb Andriau,

Latviu gv partijoms tai ne savizudybe bet isigelbejimas. Jie turi savo elektorata kaip ir Jus.

Siam elektoratui imponuoja viskas kas rusiska. Tai ir rusas Viktoras, ir Pakso naujametinis sveikinimas per 1 Baltiskyi ir jo rusas remejas, tai ir Rusijos kunigaikstiene.

Latviu gv partijos zino kad parodydamos savo palankuma Rusijai jos gauna balsu butent is to elektorato, kuris beja savo skaiciumi yra didesnis uz TS elektorata.

Didziausia tragedija kad Latviu gv elektorato gretose yra labai daug jaunimo, ko negalima pasakyti apie TS elektorata. Jei Jus nesuprasyte kad laikas keisti partijos struktura, kuri suteiktu sansu ir jauniems konservatoriams dalyvauti sprendimu priemime, ir taip atjauneti, tai TS taip tyliai ir mazes, su anapilin dingstanciais rinkejais.

Laikas keistis!

Pagarbiai,

Vytautas rašė...

Niekas mūsų Lietuvėlės toj spaudos konferencijoj nešmeižė, o tik teisybę pasakė.Deja mes gyvename nedemokratinėje ir neteisinėje valstybėje, o apie tai ir buvo kalbama toj spaudos konferencijoje.Jei Jūs visdar manote priešingai, nuvažiuokite į Alytaus rajoną, kuriame karaliauja koncervatorių seniūnai ir paklauskite pas žmones, kaip jie jaučiasi, kokios jų bėdos, kokie santykiai su seniunais ir sužinosite daug įdomių dalykų, nuo kurių suabejosite ar mes jau esame Europos sąjungos ar vis dar sovietų sąjungos sudėtyje.